Tomtesläppet i Karlskrona

Allmänt om marknaden

Beskrivning:

Karlskrona julmarknad förvandlas från och med i år till Tomtesläppet i Karlskrona, en julfest i centrum, fylld med tomtar och juliga aktiviteter. Tomtestaden Karlskrona blir en mötesplats med adventsmys och julstämning i en vintersmyckad stadskärna.

I centrum erbjuds en utökad julhandel samt försäljning av mat och hantverk i marknadsstånd, kulturupplevelser, musik och underhållning, familjeaktiviteter, servering m.m.

Mycket är sig likt, men det blir också många nya tomtiga och juliga aktiviteter. Både lördag och söndag blir det ”tomtesläpp”, men precis som med tomten hålls tomtesläppet lite hemligt tills det närmar sig december.

Ingen entréavgift.

Marknadsfakta

Marknadsnamn:
Tomtesläppet i Karlskrona
Ort:
Karlskrona
Län:
Blekinge län
Marknadsdagar:
2023-12-09 – 2023-12-10
Antal knallar/utställare:
100
Öppettider:

Lördagen den 3:e december kl. 10:00-16:00
söndagen den 4:e december kl. 12:00-16:00

Marknaden hålls för:
26:e gången

Kontakt

Karlskrona Julmarknad
Lions Club Karlskrona/Jarramas
Drottninggatan 16
371 31 Karlskrona

Ewy Olander 0705-491106

info@tomteslappet.se

Hemsida

Fakta för marknadshandlare

Nu intar tomtarna Karlskrona centrum
Kom och var med!

Välkommen!

Karlskrona julmarknad förvandlas från och med i år till Tomtesläppet i Karlskrona, en julfest i centrum, fylld med tomtar och juliga aktiviteter. Tomtestaden Karlskrona blir en mötesplats med adventsmys och julstämning i en vintersmyckad stadskärna.

I centrum erbjuds en utökad julhandel samt försäljning av mat och hantverk i marknadsstånd, kulturupplevelser, musik och underhållning, familjeaktiviteter, servering m.m.

Mycket är sig likt, men det blir också många nya tomtiga och juliga aktiviteter. Både lördag och söndag blir det ”tomtesläpp”, men precis som med tomten hålls tomtesläppet lite hemligt tills det närmar sig december.

Tomtesläppet arrangeras av Lions Club Karlskrona/Jarramas i samarbete med Cityfastighetsägarna, Blekinge Museum, Karlskrona City, Karlskrona kommun.